De beste LED dimmers

dimmer led

Dimmer LED ’s kunt u vinden bij Letsleds, Letsleds verkoopt alle benodigdheden van LED lampen. Of je nou dimmer LED of spots zoekt Letsleds heeft alles. Voor een scherpe prijs en optimale kwaliteit moet je hier zijn.

Bij het gebruiken van een dimmer LED moet je er altijd voor zorgen dat er minimaal voor zorgen een van de lampen een LED lamp is. Wil je toch liever zonder fysieke dimmer je LED lampen kunnen dimmen dan kan je dit doen door een Domotica systeem aan te schaffen. Hiermee kan je je systeem thuis vervangen door de LED lampen met een WIFI systeem die je gewoon op je smartphone kunt bedienen.

dimmer led

Klantenservice

Kom je er echt niet uit en weet je nog steeds niet welke dimmer LED nou het beste is voor bij jou thuis, dan kan je altijd nog contact opnemen met de klantenservice van Letsleds. De klantenservice van Letsleds is dagelijk vanaf 08:00 uur bereikbaar via de mail of telefonisch, de chat die letsleds aanbiedt is tot en met 23:00 uur bereikbaar.

Bij letsleds is het mogelijk om op meerdere manier af te rekenen zo kan je via iDeal, Creditcard, Mastercard, Mister Cash en met Afterpay. Met AfterPay krijg je een factuur en betaal je het binnen 14 dagen.