Het aanbod buitenverlichting bij Lampenlicht.nl is enorm

logoMijn tip van vandaag is, koop je buitenverlichting bij Lampenlicht.nl. Net alleen ikzelf, maar ook  vrienden van mij zijn hier razend populair over. Het aanbod is enorm en de prijzen zijn gunstig, ideaal dus! Zoals jullie van mij weten ben ik grafisch ontwerper. Ik ben dus ook zeer kritisch over wat ik aanschaf voor binnen en buiten mijn huis. Omdat de zomer er weer aankomend ben ik op zoek gegaan naar iets speciaals voor in mijn tuin. Ik heb al mooie verlichting achter in mijn tuin, maar ik ben op zoek naar iets voor mijn oprit. Ik ben dus gaan kijken op website van lampenlicht.nl en had zo een paar opties gevonden qua verlichting. Omdat ik toch aan het twijfelen was heb ik eens met een medewerker gebeld voor advies.

Lichtadvies

Grondspot-Basic-Round-

Omdat ik niet kon kiezen wou ik graag een professioneel advies. Dit was gelukkig geen probleem. Ik werd vriendelijke geholpen en de medewerker doorliep enkele stappen met mij om zo te achterhalen wat voor mij het best was. Ik moest zeggen om welke ruimte het ging, dit was natuurlijk buiten. Vervolgens vroeg hij ligging van de ruimte, noord, oost, zuid of west. Ik zie dat mijn voortuin in een westelijke richting ligt. Ook moest ik de afmetingen doorgeven van de oppervlakte van de tuin. Ik heb een vrij grote oprit dus moest wel een aantal spots gebruiken. Alles werd stap voor stap door genomen met mij en zo kwam ik uit bij de meeste ideale verlichting.

Hanglamp-Hatch-55-bruinDe grondspots liggen inmiddels in de oprit en het eindresultaat is echt schitterend. Nooit gedacht dat het plaatsen van een paar spotlampen zo veel toevoegt aan mijn huis. Ik hoop met mijn tip jullie veel zoekwerk in de toekomst te kunnen besparen en wees slim en koop jouw buitenverlichting bij Lampenlicht.nl.