Inrichten: waar moet ik beginnen?

Woonwinkel Rijssen 1

De woningcrisis maakt het ontzettend moeilijk om een woonplek te vinden in de Randstad. Het is daarom ook begrijpelijk dat steeds meer mensen besluiten naar het oosten van het land te verhuizen. Een nieuwe plek en een nieuw huis. Maar hoe moet je dit huis ooit gaan inrichten? Passen je oude meubels wel in je nieuwe huis? En staat dat ene kleurtje dat je op de muur wilt wel bij de bank waar je een oogje op hebt? Dit kunnen moeilijke kwesties zijn. Een woonwinkel in je nieuwe buurt, zoals woonwinkel Rijssen, kan daarbij helpen, bijvoorbeeld met interieuradvies.

Het neerzetten van de meubels

Interieuradvies Twente kan je helpen met de inrichting van je nieuwe huis, bijvoorbeeld met de meubels. Stel je voor, je hebt waardevolle herinneringen aan je rode bank. Deze heb je al sinds je studententijd en het was het eerste meubel dat je zelf hebt gekocht. Die wil je echt niet weg doen! Door hulp te vragen bij het inrichten van je mooie, nieuwe huis krijg je advies over hoe je je salontafel, tapijt en stoelen zo kan positioneren dat deze bank het middelpunt van je interieur wordt. Zo krijgen je oude meubels een nieuw leven, of laat je je nieuwe meubels shinen.

De kers op de taart

Zo, de meubels hebben nu hun vaste plekje. Toch voelt de woonkamer nog niet compleet. Er mist een kleurtje op de muren! Dat smetteloze wit is niets voor jou, maar welke kleur past het best bij je meubels? Welke kleur laat de woonkamer zo ruim mogelijk lijken, of juist wat knusser? Dit zijn moeilijke beslissingen om te maken: als je muur eenmaal geverfd is, is het best veel werk om alles weer helemaal om te gooien als het je toch niet bevalt. Een interieurexpert kan je advies geven over de eigenschappen van kleuren en welke kleuren mooi bij elkaar passen, om zo je inrichting compleet te maken.