Ketelkiezer, wat is dit een handige tool!

ketelkiezer

Een ketelkiezer is een zeer handige tool welke is te vinden op de website van hollandwarmte.nl. Hier heb ik gebruik van gemaakt toen ik op zoek was naar een nieuwe cv ketel. Er is zoveel keuze tegenwoordig dat het soms lastig is om hier de juiste in te kunnen maken. Het is mij uiteindelijk gelukt om het juiste exemplaar te vinden door simpelweg de vragenlijst in te vullen. 

Ik ben op het idee gekomen om deze aanrader te delen op dit blog. Omdat ik deze goede tip wil delen. Niet alleen vanwege de ketelkiezer, maar ook omdat dit bedrijf een zeer goede kwaliteit levert.

ketelkiezer

Dankzij de ketelkiezer heb ik een zeer goede aankoop gedaan

Nadat ik dankzij de ketelkiezer mijn aankoop heb kunnen voltooien, heb ik ook voor de optie gekozen om een Nefit Easy erbij te bestellen. Hierdoor kan ik namelijk met mijn smartphone de verwarming regelen als ik van huis ben. Wanneer de koude winterdagen weer voor de deur staan en ik zit op mijn werk, dan kan ik in een heerlijk verwarmt huis thuiskomen. Mocht er bijvoorbeeld iets mis zijn met de ketel, dan krijg ik hier een melding van op mijn telefoon waardoor ik direct actie kan ondernemen. Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Kijk zelf ook eens op de website

Het is zeker de moeite waard om eens op de website te kijken. Hier kun je al snel zien wat ik bedoel met mijn tevredenheid over dit bedrijf. Je kunt hier zelfs een cv ketel huren als je dat wilt, de garantie is te verlengen met dertien jaar en over het onderhoud hoef je je ook geen enkele zorgen te maken. En wat betreft de energierekening? Laat die maar op de mat vallen want daar maak ik mij geen enkele zorgen over.

ketelkiezer