Keuken spuiten

De kuiken spuiten, het klinkt misschien raar maar het is waar. En ik zal u eens uitleggen wat het allemaal precies in houd. Een keuken spuiten kunt u bijvoorbeeld voor kiezen als u de keuken niet meer mooi vind, de kleur afbladdert of als u gewoon toe bent aan vernieuwing. Voor al deze dingen kunt u kiezen om uw keuken te laten spuiten in een andere kleur. Gebroeders Schouten bieden deze service aan en het is een verbluffend resultaat hoor. Als de keuken gespoten is met hoogwaardige verf die alleen geschikt is voor keukens, kunt u kiezen uit de top laag. Deze laatste laag kunt u kiezen uit verschillende soorten, zoals hoogglans, glans en mat.

Goedkoper

De keuken laten spuiten is natuurlijk een veel goedkopere oplossing dan een compleet nieuwe keuken aanschaffen of allemaal nieuwe dingen er bij te kopen. Bij Gebr. Schouten kunt u er ook voor kiezen om uw koelkast mee te laten spuiten zodat het aanzicht van uw koelkast toch nog iets mooier word en u er ook trots op kan zijn. Ten minste, dat was is wel met het resultaat.

Eigen ervaringen

Omdat ik al een lange tijd zat na te denken om de keuken een andere look te geven ging ik rond kijken maar ik vind toch een nieuwe keuken aan schaffen een beetje te duur. Daarop ben ik gaan zoeken naar alternatieven om toch mijn keuken op te knappen. Op een gegeven moment ben ik bij Spuiterij-Haarlem terecht gekomen en zij hebben zulk goed werk afgeleverd dat ik niet meer weg wil bij hun.