Lichtkoepels in alle soorten en maten

Op lichtkoepels.info vind je lichtkoepels in alle soorten en maten. Wil je graag meer zonlicht in je huis creëren? Dan is een lichtkoepel wellicht de oplossing. Het uitkiezen van een geschikte lichtkoepel is nog niet zo makkelijk, vooral niet omdat er zeer veel keus is. Naast de verschillenden materialen zijn er ook verschillende groottes beschikbaar. Het is dus belangrijk alvorens het bestellen na te gaan wat je wensen zijn en wat mogelijk is in jouw huis.

Dagmaten op Lichtkoepels.nl

Wanneer je een dakkoepel wilt bestellen zal eerst gekeken moeten worden wat mogelijk is op jouw dak. Hoeveel ruimte heb je en hoeveel licht wil je dat er naar binnen valt? Daarnaast is het ook belangrijk na te denken over de vorm van de lichtkoepel.

  • Vormen: In de webwinkel van Lichtkoepels.info worden drie vormen aangeboden. Dit zijn vierkante, ronde en rechthoekige koepels.
  • Groottes: De groottes van de lichtkoepels zijn zeer uiteenlopend. De kleinste vierkante dakkoepel is 30x30cm, de grootste maar liefst 250x250cm. De rechthoekige dakkoepels worden aangeboden van 30x80cm tot 180x280cm. De ronde dakkoepels hebben een diameter van 40 tot 220cm.

De beste kwaliteit

Wat betreft de kwaliteit van het product hoef je jezelf in ieder geval niet druk te maken. Alle producten die verkocht worden in de webwinkel zijn uitgebreid getest en voldoen aan alle vooropgestelde normen en eisen. Welke dagmaat je ook kiest, de webwinkel biedt je altijd 10 jaar garantie. Niet voor niets wordt de webwinkel door zijn klanten beoordeeld met een 4.5 van 5. De webwinkel biedt kwaliteit, snelle levering en deskundig advies op maat.