Terrastegels uitgelicht; De Cerabeton

De medewerkers van Tegelmegashop.nl zijn u graag van dienst met een gericht terrastegel advies. Het voorjaar komt er weer aan en het ‘aanpakken van de tuin’ begint weer te spelen. Een passende terrastegel drukt een grote stempel op uw tuin en in een serie blogartikelen presenteren wij een aantal mooie terrastegel series. Dit keer vertellen we u graag wat meer over de terrastegel serie Energieker Cerabeton; Een moderne betonlook keramische terrastegel 61,5×61,5×2 van 1e keus kwaliteit met een rustig karakter en een serene uitstraling. Wilt u eens rustig door een uitgebreid assortiment terrastegels heen ‘scrollen’ om inspiratie op te doen? Bezoek dan Tegelmegashop; Keramische terrastegels voor de beste prijs!

De Energieker Cerabeton 60x60x2 terrastegel.

De Energieker Cerabeton is een moderne en subtiele terrastegel van 61,5×61,5×2 met een hele mooie betonlook. De levensechte betonlook met ‘rustige structuur’ en een relatief sereen kleurtintpalet zorgt voor een toegankelijke en rustige terrastegel, maar wel met een moderne uitstraling. De Energieker Cerabeton terrastegel is bij Tegelmegashop.nl verkrijgbaar in 3 kleurtinten; Cendre (grijs), Gris (groen – grijs) en Taupe. De Cerabeton Cendre is de ‘traditionele betonkleur’, de Gris is een bijzondere groen-grijze tint met een moderne uitstraling en de Taupe is de wat meer ‘warme’ kleurtint die heel mooi past in het plaatje van een mediterrane tuinontwerp. De Cerabeton 6,5×61,5×2 is 1e keus kwaliteitstegel uit Italië met een antislipwaarde van R11, ideaal voor buitengebruik waarbij u niet bang hoeft te zijn voor gladheid / uitglijden bij nat weer. De oppervlakte is mat afgewerkt, passend bij die industriële look uiteraard, en deze tegel van keramiek is krasvast, kleurvast, maatvast en vorstvrij, evenals eenvoudig schoon te maken!

 

Wilt u de prachtige Energieker Cerabeton in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom, hier hebben wij naast de Cerabeton een mooie selectie terrastegels tentoongesteld. Natuurlijk kunt u ook rustig online door ons assortiment terrastegels bladeren. Naast keramiek bieden wij ook prachtige natuursteen tegels, voor een scherpe online prijs uiteraard!