Tip: schrijfblokken bedrukken

schrijfblokken bedrukken

Veel mensen werken in een branche waar zij/hij voornamelijk de werkzaamheden uitvoert achter een bureau. Het is dan ook belangrijk om voorzien te zijn van een pen en notitieblok. Ik wilde dan ook veel nieuwe mensen werven met een leuke vorm van promotie. Zodoende ben ik op het idee gekomen schrijfblokken bedrukken. Simpelweg omdat hartstikke veel werkende mensen voorzien moeten zijn van een notitieblok. Wanneer ik het besluit nam om gebruik te maken van schrijfblokken bedrukken kon ik deze uitdelen aan hard werkende personen. Zij maken dan dagelijks gebruik van deze notitieblokken waardoor zij dagelijks naar het logo van mijn bedrijf kijken. Op dat moment is er sprake van onbewuste promotie. Maar waar kon ik deze notitieblokken laten bedrukken. Op aanraadde van een goede vriend heb ik contact opgenomen met Maxilia. Volgens hem was Maxilia een geweldige aanbieder in promotieartikelen.

schrijfblokken bedrukken

Niets bleek minder waar te zijn

Achteraf gezien bleek niets minder waar te zijn. Mijn goede vriend had gelijk en ik ben ook zeer lovend te spreken over Maxilia. Dankzij deze aanbieder heb ik geweldige notitieblokken aangeleverd gekregen met daarop het logo van mijn bedrijf. Voor een schappelijke prijs is er top kwaliteit geleverd waar ik hartstikke blij mee ben. Ik heb deze notitieblokken dan ook weggeven aan de juiste doelgroep.

Deze vorm van promotie heeft voor een forse groei in het klantenaantal van mijn bedrijf gezorgd. Dus bent u op zoek naar een geweldige vorm van promotie? dan raad ik het u aan om contact op te nemen met Maxilia.

Promotie