Zo kies jij een nieuw bed uit

Beddenwinkel Hengelo

Heb jij een nieuw bed of een nieuw matras nodig? Kijk dan eens bij een mooie beddenzaak bij jou in de buurt, bijvoorbeeld, Beddenwinkel Almelo. Voor een bed is het namelijk handig, dat je hem in het echt ziet. Zo weet je zeker dat de kleur niet tegenvalt en het materiaal is zoals je had verwacht. Ook voor matrassen is het aanrader om naar een fysieke winkel te gaan, omdat je hier kan voelen hoe een matras ligt. Heb je last van de vering, is hij te hard of juist te zacht? Het vinden van het perfecte matras is een proces van trial and error.

Slaap in je eigen hotelkamer

Ben je bij Beddenzaak Hengelo geweest en ben je helemaal gek geworden op een boxspring? Dan moet je eerst even kijken of dit wel bij jou past. Een boxspring is namelijk een bepaald type bed, dat een aantal voor- en nadelen heeft. Zo is het niet makkelijk schoon te maken, dus een afrader als je een stof- of mijten allergie hebt. Bovendien is het een behoorlijk massief bed, dus moet het wel mooi staan in jouw kamer. Maar het heeft ook zo zijn positieve kanten. Zo ventileert het bed goed, door de open veren constructie. Ook biedt een boxspring vaak goede ondersteuning, waardoor je een goede slaaphouding aanneemt.

Golf in slaap met een nieuw waterbed

Wil jij liever niet een standaard matras maar pure luxe in huis halen? Dit kan met een waterbed. Een waterbed is een heel ander soort sensatie dan een matras van foam of met veren. Het water omringt namelijk jouw lichaam, waardoor je geen last hebt van drukpunten in het matras. Het waterbed neemt de vorm van jouw lichaam aan en geeft zo de perfecte ondersteuning. Een ander voordeel aan een waterbed, is dat je de temperatuur van het water kunt aanpassen. Zo hoef je nooit in een te koud of te warm bed te kruipen. Ideaal voor de koude winters en warme zomers.