Bedden van Bedder

Voor luxe boxsprings en seniorenbedden kun je bij Bedder goed terecht. Op de site zie je een greep uit het assortiment zoals een elektrisch verstelbaar zorgbed, een hoog laag bed, en seniorenbed. Handig is zo’n deelbaar bed met schoonmaken, de delen zijn verrijdbaar. Maar een goed bed hebben is om meer redenen belangrijk dan mooi en handig. Een goed bed is ook belangrijk om vitaal te blijven, en bij Bedder zijn zij zich al te bewust over dat belang. Een bed samenstellen is daarom niet eenvoudig, het is een specialisme. Op de site kun je zien dat zij specialisten zijn. Lees verder over het belang van een goed bed.

Het gaat om het totaal, alles is belangrijk

Als de de site van Bedder bekijkt, dan besef je niet wat een techniek daarachter zit. Belangrijk is het matras en de bodem van het bed. Deze moeten steunen, en vocht afvoeren. Het is dus een hele techniek, het matras bestaat uit allemaal laagjes. Als dit niet in orde is, is een goede nachtrust hebben onmogelijk, en ben je op de dag niet vitaal. Je zal stram en stijf worden van het in bed liggen. Het is van belang om te investeren in kwaliteit, en bodem plus matras is slechts een detail, maar wel een belangrijk detail.

Een bed precies zoals je het wil hebben is nu binnen bereik

De bodem en het matras zijn al in het kort omschreven, maar dan is het nog lang geen compleet bed, en bij Bedder zijn zij zich dit al te bewust. Soms is de uitstap niet goed omdat het bed laag is, soms zijn er problemen met schoonmaken en schoonhouden onder en naast het bed, en soms moet het meer gericht zijn op verzorging. Dan pas merk je wat een specialisten er bij Bedder werken. Bij een meubelboulevard zijn de slaapkamers standaard, en als dat niet voldoet, dan komt maatwerk rond de hoek kijken. Bekijk de site.