Weg met die lelijke kliko’s met kliko ombouw van Intergard

Ruim jij je kliko’s netjes op, of staren ze je dagelijks aan met hun plastic grijnzen? Wees eerlijk, die losse containers doen weinig voor de uitstraling van je tuin of oprit. Wat nou als er een manier was om dit weg te werken, zonder in te boeten op functionaliteit? Met een kliko ombouw van intergard tover je die rommelige boel om tot een stijlvolle oplossing.

Wat is een kliko ombouw eigenlijk?

Een kliko ombouw is een constructie, meestal van hout of kunststof, die je om je kliko’s heen plaatst. Het is een soort kastje met een deksel, waar je één of meerdere kliko’s netjes in kunt verbergen. Zo houd je jouw tuin opgeruimd en creëer je tegelijkertijd een stukje extra sfeer.

Waarom een kliko ombouw?

Weg met die blikvangers! Dat is wellicht de meest voor de hand liggende reden. Kliko’s zijn nou niet bepaald esthetisch verantwoord. Met een kliko ombouw verdwijnt die rommelige uitstraling gegarandeerd. Maar er zijn nog meer voordelen:

  • Geurtjes de baas: voorkom onaangename luchtjes die uit je kliko’s kunnen ontsnappen. Een kliko ombouw helpt geurtjes neutraliseren, zodat je lekker kunt genieten van je tuin.
  • Onverstoorbare containers: houd huisdieren zoals honden, katten en ongedierte weg van je afval. Een stevige kliko ombouw is onweerstaanbaar voor nieuwsgierige snuiters, waardoor je kliko’s onaangeroerd blijven.
  • Netjes en veilig: een kliko ombouw zorgt ervoor dat je kliko’s stevig staan en niet zomaar omwaaien. Ideaal voor winderige dagen! Je hoeft je geen zorgen te maken dat je kliko’s door de tuin waaien en afval verspreiden.
  • Multifunctioneel wonder: sommige kliko ombouwen bieden extra opbergruimte. Handig voor tuingereedschap, kussens, of andere spullen die je buiten wilt opbergen. Zo houd je niet alleen je tuin netjes, maar creëer je ook extra opbergruimte.

Waarom kiezen voor intergard?

intergard biedt een ruime keuze aan kliko ombouwen in verschillende formaten en stijlen. Zo vind je er makkelijk een ombouw die perfect past bij de uitstraling van je tuin. Of je nou een klassieke houten ombouw zoekt, een moderne variant met een strakke look, of een onderhoudsvrij exemplaar van kunststof – intergard heeft het allemaal. Daarnaast profiteer je bij intergard van diverse voordelen:

  • Hoogwaardige materialen: De kliko ombouwen zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals geïmpregneerd hout of weerbestendig kunststof. Zo weet je zeker dat je kliko ombouw jarenlang meegaat.
  • Gemakkelijke montage: De meeste ombouwen zijn eenvoudig zelf te monteren. intergard levert duidelijke handleidingen mee, zodat je snel en eenvoudig je kliko ombouw in elkaar kunt zetten.
  • Scherpe prijzen: Je hoeft geen hoofdprijs te betalen voor een mooie kliko ombouw. Bij intergard vind je scherpe aanbiedingen, waardoor je voor een betaalbare prijs je tuin netjes en opgeruimd kunt houden.
  • Uitstekende service: Heb je vragen over kliko ombouwen of intergard? De klantenservice helpt je graag verder.

Tijd om je tuin op te ruimen!

Met een kliko ombouw van intergard sla je twee vliegen in één klap. Je verbergt je afvalcontainers op een stijlvolle manier en creëert tegelijkertijd een opgeruimde en verzorgde indruk van je tuin. Bestel jouw kliko ombouw vandaag nog via intergard.eu en ervaar het gemak!