Belangrijkste manieren om PVC vloeren te installeren

click pvc visgraat

De keuze van het patroon/ontwerp van de vloer kan het verschil maken in een interieurproject. Het is het uitgangspunt, waar de kleurencombinatie en de hoeveelheid van de PVC vloertegels of -planken worden vastgesteld, evenals de richting waarin zij zullen worden geplaatst op het moment van plaatsing.

Met PVC-vloeren is het mogelijk verschillende designpatronen te combineren om de omgeving te diversifiëren en modern en ontspannen te maken. Door de geometrische vormen die door de vloeren worden gevormd, worden verschillende perspectivische effecten gecreëerd, die bijdragen tot het gevoel van ruimtelijkheid en comfort.

De vinylvloer is een optie voor wie bij de renovatie van het huis op zoek is naar praktisch nut en zuinigheid zonder een verfijnde afwerking achterwege te laten. Er zijn verschillende patronen, die verschillende combinatiemogelijkheden mogelijk maken bij het maken van een decoratief project. Bovendien zijn vinyl vloeren gemaakt van 100% duurzaam materiaal, PVC. Bekijk hieronder enkele manieren om vinyl vloerbekleding op een creatieve manier te gebruiken!

click pvc visgraat

Standaard/uitgelijnde lay-out

De orthogonale of standaardverdeling is een van de populairste, omdat zij gemakkelijk is en beter gebruik maakt van de stukken. De vloeren zijn naast elkaar geplaatst, in de richting van de langste muur, waardoor de ruimte een gevoel van ruimtelijkheid krijgt. Deze traditionele manier van installeren is aangewezen voor kleine omgevingen en ruimtes met weinig ruimte.

Diagonaal

Een andere manier om PVC vloeren te gebruiken is op de diagonaal. Dit type tekening creëert het gevoel van beweging, dynamiek in de ruimte en meer diepte. Tijdens de installatie moeten de stukken in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar worden geplaatst. Vanwege het dynamische formaat moet voor de afwerking rekening worden gehouden met een verlies van ongeveer 20% van de stukken.

Visgraat stijl

De visgraat stijl wordt gevormd door de stukken in elkaar te vlechten. De click pvc visgraat moet horizontaal en verticaal in een hoek van 90° worden geplaatst, te beginnen aan de zijkanten. Dit ontwerp is ook ideaal voor rechthoekige stukken, en verschillende patronen kunnen worden gecombineerd om een modern en geraffineerd effect te creëren. Click pvc visgraat is ideaal voor licht verkeer residentiële of commerciële projecten. Vinylvloeren zijn samengesteld uit recycleerbare materialen, die bijdragen tot een duurzamer en milieuvriendelijker milieu.