Bestel een mooi persoonlijk naambordje via naambordjeswinkel.nl

Als je naar je eigen woning loopt en je ziet bij de voordeur alleen een wit plaatje met 1 of meerdere zwarte cijfers ter indicatie van het huisnummer, dan ervaar je misschien een beetje een leeg gevoel. Het is immers best wel beperkt om enkel zo’n saai bordje naast de deur te hebben. Vooral zo’n wit plaatje met zwarte cijfers zal niet heel veel losmaken, want het is immers iets wat heel veel mensen aan de deur hebben hangen. Uniek, persoonlijk, mooi of aantrekkelijk is het dus allemaal niet. Maar het hoeft natuurlijk niet zo. Niemand die zegt dat je per se zo’n saai plaatje aan de muur moet hangen. Het is simpelweg de default optie die je vaak gewoon bij het huis krijgt. Je kunt daar zelf dus prima wat aan doen. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een mooi naambordje met de namen van alle gezinsleden erop. Daar kun je dan ook het huisnummer bij opzetten. Uiteraard laat je dit niet allemaal drukken op een standaard wit plaatje. In plaats daarvan kies je voor een mooi naambordje van leisteen of Belgisch hardsteen. Dankzij naambordjeswinkel.nl heb je genoeg opties en mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Je kunt je woning via het naambordje bij de voordeur dus heel makkelijk een persoonlijk tintje geven. Bezoekers zien dankzij het naambordje meteen wie er op het adres wonen. Bekenden voelen zich direct welkom en onbekenden hebben sneller het idee bij goed volk over de vloer te komen. De kracht van een naambordje moet dan ook zeker niet onderschat worden. Het is verder uiteraard een uitstekend idee om te kiezen voor een naambordje waar je zelf ook echt blij van wordt. Het is leuk als de bezoekers er blij van worden, maar het is toch ook vooral iets waar jij plezier uit moet kunnen halen. Wat dat betreft moet een naambordje ook echt bij jouw stijl passen. Denk bijvoorbeeld aan de juiste soort materiaal waar je namen en/of huisnummer op plaatst en de stijl van het lettertype dat je gebruikt voor de namen en de cijfers. Natuurlijk heb je heel veel vrijheid bij het ontwerpen van jouw persoonlijke naambordje. Het is dan ook goed om te weten dat je gewoon even kunt kijken op de site van naambordjeswinkel.nl. Hier kun je op je gemak alle opties bekijken en je laten inspireren op het gebied van materialen en mogelijkheden. 

Kijk op de site en bestel jouw op maat gemaakte naambordje

Indien je graag meer wilt weten over de opties en mogelijkheden, dan kun je zoals gezegd terecht op de site. Maar je kunt ook meteen via de site jouw persoonlijke huisnummerbord ontwerpen. Je kunt je wensen doorgeven voor wat betreft het materiaal dat je graag wilt gebruiken voor jouw huisnummerbord. Denk bijvoorbeeld aan materialen als: 

  • RVS
  • Leisteen
  • Blauwe steen

Vervolgens kun je zelf aangeven welke namen er op gedrukt moeten worden en of er ook een nummer bij moet. 

Bestel een cadeaubon voor iemand anders

Als je weet dat iemand geen mooi naambord heeft, dan is het natuurlijk een heel origineel idee om hem of haar een cadeaubon te geven, zodat hij of zij zelf aan de slag kan met het maken van een mooi naambord.