De dag en nacht optimaal beleven door een Bouw Handel lichtkoepel

4Tijdens de verbouwing van het pand dat ik onlangs betrokken heb, is er flink wat aan me voorbijgegaan, zaken die nog wel interessant zijn de lezer op te tippen. Zo besefte ik me onlangs dat ik nog helemaal niet heb geschreven over het dakraam dat ik heb geplaatst op de bovenste verdieping. Daar heb ik namelijk een Bouw Handel lichtkoepel geplaatst, een die vanwege z’n grote omvang zorgt voor flink wat verlichting van de gehele ruimte.

Zon en maan maak je mee door de lichtkoepel

17Helemaal bovenin mijn woning bevinden zich namelijk mijn studio en slaapkamer. Vooral in de studio is het natuurlijk van belang er goed licht te hebben, want als je bezig bent met ontwerpen dan wil je goed kunnen zien. Artificieel licht is hiervoor gewoonweg niet afdoende, zo heeft de geschiedenis mij wel geleerd. Reden te over er een Bouw Handel lichtkoepel te plaatsen dus, een beslissing die heel goed is geweest. Bouw Handel is een website die ik je aanraad echt eens te bezoeken, want je hebt er allerlei handige bouwartikelen die alle goed in kwaliteit en toch zeer scherp geprijsd zijn, precies wat de bewuste consument en fanatieke doe-het-zelver weet te waarderen dus. 3Je vindt er tal van verschillende lichtkoepels, die je woning echt in een ander daglicht zetten – letterlijk en figuurlijk, weet ik inmiddels uit eigen ervaring. In mijn studio heb ik nu de hele dag door natuurlijk licht en dat is echt zeer welkom. Ook in mijn slaapkamer heb ik een koepel geplaatst en hoewel ik me daar overdag natuurlijk niet zo vaak bevind, vind ik deze vooral een esthetische toevoeging aan de kamer geven, ik kan erdoor de sterren en maan heel goed zien en die maken het in slaap vallen zoveel bijzonderder.