Ontdek de voordelen van een luchtbehandeling

Luchtbehandeling

Bij Euro Manchetten & Compensatoren kun je terecht voor een luchtbehandeling. Het bedrijf heeft revolutionaire systemen op het gebied van luchtverversing.

LuchtbehandelingRevolutionair systeem

Wat de luchtverversingssystemen revolutionair maken is de techniek die gebruik wordt. Er wordt gebruik gemaakt van een airsock, ook wel luchtverdeelslang genoemd. De aanwezige vervuilde lucht wordt verdrongen doordat er gebruik wordt gemaakt van textiele luchtkanalen. De slang brengt de lucht via miljoenen hele kleine gaatjes in het textiel in de te klimasiteren ruimte gebracht. De aanwezige vervuilde lucht wordt verdrongen door de nieuwe, koelere lucht. Het resultaat? Een maximale verversing en een tochtvrije werkomgeving.

Airsocks met inductie

Wil jij een luchtbehandeling voor grote ruimtes? Dan kun je het beste kiezen voor airsocks met inductie. Dit zijn geperforeerde slangen, deze kunnen grote ruimtes koelen, opwarmen en ventileren. Het perforatiepatroon wordt op maat gemaakt, zo kan de ingeblazen lucht goed worden gemengd met de lucht in de ruimte. Soms kan het zo zijn dat er haakse aansluitingen zijn in het bestaande luchtkanaal. Ook hiervoor kun je bij Euro Manchetten & Compensatoren terecht, zij kunnen een alternatief op maat maken. Met dit alternatief kun je ervoor zorgen dat de luchtverdeling gelijkmatiger is. Daarnaast is het systeem ook energiezuiniger omdat je een lagere wattage voor de ventilator nodig hebt. Wat ook een voordeel is dat het systeem het geluid in een ruimte reduceert.

Offerte aanvragenLuchtbehandeling

Een goede luchtbehandeling is ontzettend belangrijk in organisaties. Zo zorgt een goede lucht ervoor dat mensen kunnen werken in een prettige omgeving en werken apparaten beter. U kunt bij Euro Manchetten & Compensatoren terecht voor allerlei toepassingen. Vraag nu een offerte aan via de website. Zij zijn bereikbaar via de mail en de telefoon. Heb je liever dat er contact met jou wordt opgenomen? Vul dan het online formulier in. Wanneer je jouw naam, contactgegevens en bericht achterlaat, dan wordt er zo snel mogelijk contact met jou opgenomen.