Een erkend bedrijf voor wespennest bestrijden

Gelukkig dat wij de tip kregen om een erkend bedrijf in te schakelen voor wespennest bestrijden. Dat weerhield mijn vriend om er zelf aan te beginnen. Uit eerdere ervaring weet ik dat dit geen goede oplossing is. De vorige poging eindigde op de spoedeisende hulp met diverse prik plekken. Mijn man dacht deze klus namelijk zelf op te lossen, maar hij had vergeten dat deze beesten snellen waren en met veel meer. 

Deze keer zat er een nest van deze vervelende beesten in de muur. Door het rooster zag je ze regelmatig in en uitvliegen. Natuurlijk kan je hier gif inspuiten, maar dan loop je het risico dat dit ook in huis komt, met gevaar voor je eigen gezondheid. Daarom hebben wij de hulp van een erkend bedrijf ingeschakeld. De naam van dit bedrijf is OB&P, oftewel een bedrijf die de kennis heeft in ongediertebestrijding.  

Snel geholpen

Toen wij naar dit bedrijf belde met de vraag of zij ons konden helpen met een wespennest bestrijden kwam er al snel een medewerker langs. Nadat deze de situatie had bekeken nam hij voorzorgsmaatregelen. Allereerst trok hij een pak aan die tegen de angel van deze vliegen kon. Daarna spoot hij op een duurzame manier spul in de muren, deze bevat geen gif en is dus ook niet schadelijk voor de gezondheid. Alleen in uiterste gevallen wordt er wel gif gespoten, maar dan moet de situatie ernstig zijn.  

OB&P is een erkend bedrijf die je kan helpen met het verwijderen van ongedierte, zoals;

  • zilvervisjes
  • bruine rat
  • bosmuit
  • huismotten