Een huis in Spanje te koop

huis spanje te koop

Een huis Spanje te koop en hier ook echt op ingaan? Dit is wat ik samen met mijn vriend heb gedaan. Wat een spannende tijd was dit zeg! Je hoort vaak mensen zeggen dat zij het liefst gaan wonen in een warm land als het weer in Nederland zich weer eens van de slechte kant laat zien. Dit hebben mijn vriend en ik dus ook en daarom willen wij ons woon en vakantieland gaan omdraaien. Dit betekent dus dat wij op vakantie gaan in Nederland om vrienden en familie te bezoeken. De rest van de tijd gaan wij lekker spenderen aan de kust onder de zon.

huis spanje te koop

Inmiddels tel ik de dagen al af om te mogen gaan

Wanneer je op de website van purespain.com kijkt, dan vind je vanzelf een geschikt huis dat in Spanje te koop is. Tevens zijn deze in diverse prijsklasse te vinden en daarom ben ik ervan overtuigd dat deze droom voor vele te verwezenlijken is. Wij hebben inmiddels al getekend en nog druk aan het inpakken. Nog maar twee weken en dan mogen wij achter onze dromen aan. Ik tel de dagen af en kan niet wachten om te beginnen aan ons nieuwe leven in ons mooie huis.

Ik heb besloten om deze aanrader te delen op dit blog. Neem maar eens een kijkje en droom weg bij de prachtige foto’s. Wanneer je overweegt? Ga dan gewoon het is allemaal prima te regelen en je bent maar 2 uur van Nederland vandaan.

huis spanje te koop