Een nieuwe CV Ketel!

cv

hollandPas geleden is mijn broer verhuisd en ik heb hem geholpen met verhuizen. Er moesten verder ook veel nieuwe spullen gekocht worden en ook daar heb ik hem een handje bij geholpen. Hij moest bijvoorbeeld een nieuwe CV ketel hebben maar ook zijn meubels wilde hij opnieuw kopen. We begonnen met het zoeken naar een CV ketel, dit is toch wel erg belangrijk omdat je natuurlijk wel verwarming in je huis wilt hebben. Zijn nieuwe huis is een nieuwbouwwoning en daardoor moest eigenlijk alles nog gebeuren. Hij had zelf een oude ketel en deze wilde hij niet meenemen omdat hij toch al toe was aan vervanging. Hij had verder geen idee waar hij een goede nieuwe kon kopen en daarom heb ik hem een handje geholpen, ik had namelijk net een nieuwe gekocht en ik wist dus nog waar hij dit het beste kon doen.

cv ketelIk had me er erg goed in verdiept en tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe ketel kwam ik al snel uit bij Holland Warmte. Dit bedrijf biedt de beste ketels aan voor mooie prijzen. Verder is de service ook nog eens goed. Als er iets aan de hand is dan krijg je te maken met de 24/7 service, zij zullen er altijd voor je zijn.

Het is geregeld!cv

Mijn broer was vrijwel metee overtuigd van Holland Warmte. Hij is daarom naar de website toegegaan en hij heeft hier zijn aankoop gedaan. De medewerkers van het bedrijf hebben het apparaat voor hem geinstalleerd en inmiddels is eigenlijk alles al geregeld.