Een schitterende buitengevel

kunststof gevelbekleding

Veel bedrijfspanden maken gebruik van een gemetselde gevel, dit vergt in de loop der jaren veel onderhoud en het heeft geen strakke moderne uitstraling. Door het gebruik van kunststof gevelbekleding geef je een bedrijfsruimte wel die moderne strakke uitstraling. Voordeel is tevens dat je er niet veel onderhoud aan hebt, even afnemen met lauw water en je hebt weer een compleet nieuwe schone gevel. De gevelplaten zijn kleurecht, dit betekent dat de platen niet verkleuren in de zon. 

kunststof gevelbekleding

Ook voor een hoogglans geven

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten kunststof gevelbekleding, wil je een prachtig glanzend resultaat dan is een hoogglans coating mogelijk als afwerking. De gevelpanelen zijn vuilafstotend, het is dus niet zo dat je binnen geringe tijd een vieze gevel hebt. Vier maten worden gebruikt als standaardmaat voor je geven, alle panelen zijn ook brandvertragend wat natuurlijk de brandveiligheid ten goede komt van je gebouw. Kunstof panelen voor de gevel zijn ook verkrijgbaar in een prachtig houtdesign, de voordelen van kunststof en het uiterlijk van een mooie houten gevel.

kunststof gevelbekleding

Warme en sfeervolle uitstraling van je gebouw

Er wordt veel gedacht dat kunststof gevelbekleding een kille en koude uitstraling heeft. Met de afro decoren van Plastica.nl geef je een woning of gebouw een warme en heldere uitstraling. Dit komt mede door de kleuren die er zijn gebruikt in de collectie. Het gebruik van deze gevelplaten maken van je gevels een lust voor het oog, en een sieraad voor je gebouw. Een combinatie van metselwerk en de beplating geven je pand een schitterende combinatie van een moderne en traditionele gevel.