Eindelijk een nieuwe CV Ketel!

Vanaf het moment dat wij erachter zijn gekomen dat onze cv ketel al een aantal jaartjes meegaat ben ik opzoek gegaan naar vervanging. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet of dat er wellicht een ketel online te bestellen is. Niet zozeer dat ik geen zin heb om naar de stad te gaan, meer het feit dat ik niet weet waar ik het kan vinden in de stad. Zodoende ben ik online gaan zoeken en vrijwel meteen terecht gekomen op de website van Holland warmte.

warm

Bij Holland warmte werd het voor mij vrij snel duidelijk dat ik hier aan het juiste adres ben. Het feit dat de kosten voor de aanschaf van een nieuwe ketel laag ligt, plus dat ze het in een korte periode kunnen monteren heeft mij aan het denken gezet. Ik heb er wel voor gekozen om eerst elders te gaan kijken of dat ik het wellicht goedkoper kan vinden maar dat lijkt mij stug.

holland-warmte-servicemonteurs

Afspraak gemaakt!

Doordat ik er niet op zit te wachten dat de cv ketel die we hadden hangen kapot gaat tijdens de winter periode hebben we een afspraak gemaakt met Holland warmte. Overigens hebben we er wel voor gekozen om een ketel te kopen en niet te gaan huren. Doordat we hadden aangegeven dat er geen haast bij is waren ze alsnog erg snel! Met nog geen week later stonden ze namelijk al bij ons voor de deur om de ketel te vervangen zodat we hier weer optimaal van kunnen genieten.