Garantie op de werkzaamheden

opleveren woning

Bij het opleveren woning lijkt het zo eenvoudig, je stopt alles in dozen en de meubels neem je mee. Alles wat er over is zet je op straat voor het grofvuil wat opgehaald wordt. Helaas is het zo eenvoudig niet, het kost heel veel tijd om alles goed en secuur te doen. Tijd die er in de meeste gevallen niet is omdat de woning op tijd moet worden opgeleverd aan de notaris of de verhuurder van de woning. Ook voor diverse instanties worden huur of koopwoningen ontruimd, helaas komt het steeds vaker voor dat particulieren noodgedwongen hun woning moeten verlaten.

opleveren woning

Ontruimen van een koopwoning

Heb je een koopwoning die moet worden opgeleverd dan is Wovia ook de goede partij om dat te doen. Door de jarenlange ervaring weten zij precies wat een notaris verwacht bij een opleveren woning. In veel gevallen horen er bij de koopwoning een aantal onroerende goederen. Meestal is er een lijst aanwezig van deze spullen, maar ook de spullen die zijn overgenomen en een gedeelte van de spullen die mee mogen gaan. Dit geldt ook voor de tuin, of misschien de bestrating in de tuin dus niet alleen in huis maar ook daarbuiten.  

opleveren woning

Iedere ontruiming is anders en heeft andere eisen

De kracht van Wovia is de persoonlijke benadering bij opleveren woning, niet iedere ontruiming moet hetzelfde worden behandeld. Een ontruiming door een overlijden dient men anders aan te pakken dan een verhuizing, een ding hebben ze wel gemeen en dat is het respect voor de klant. Ieder meubel, ieder accessoire wordt het het grootste respect behandeld en verhuist of gaat naar een nieuwe eigenaar. Dat kan je familie zijn of een goed doel waarmee er wordt samengewerkt door het bedrijf. Heb je inboedel die eerst moet worden opgeslagen? Ook dat is geen probleem, voor een totaaloplossing moet je bij Wovia zijn.