Groot aantal usb sticks met logo

Het bedrijf waar ik werk heeft een groot usb sticks met logo besteld. Ik ben er wel benieuwd naar. We hadden de zogenaamde usb stick affaire afgelopen jaar. Ja, je hoort het goed. Meerdere mensen uit mijn team waren aan het klagen dat ze voor hun eigen usb sticks moesten zorgen. Ik vond dit geen probleem, ik denk dat dit meer dan normaal is. Maar goed, er was ook nog zoiets als een usb-dief. (ja, echt..) waardoor belangrijke informatie steeds van de ene usb naar de ander gekopieerd moest worden, waardoor het uiteindelijk een warboel werd van informatie. Goed, de directeur heeft hier toen goed ingegrepen, door dus usb sticks met logo aan te bieden.

usb-sticks-bedrukken-goedkoop

Met logo – en naam!

En of dat nog niet alles is, als het goed is is de usb ook nog eens gepersonaliseerd met je eigen naam. Ik hoorde van een collega dat we er allemaal vier krijgen. Dit moet inderdaad genoeg zijn. Ik heb al jaren een usb van 16GB en ik heb er nog nooit last van gehad. Maar ik snap het wel hoor, kan zeer goed begrijpen hoe vervelend is dat dit kwijt raakt, ik raak dan ook in paniek. Maar of er nou echt een dief is, valt te betwijfelen. Heel veel zijn na een aantal teruggevonden op hele logische plekken. Dus ik denk eerder dat het wat te maken heeft met de zorgvuldigheid van de werknemers. Laten we hopen dat dit anders gaat zijn met onze nieuwe stickies!

naamloos