Huis verkopen zonder makelaar is niet zo moeilijk

Toen mijn man en ik hadden besloten om toch ons huis in de verkoop te gaan zetten bedachten wij ons eigenlijk zomaar dat het ook erg prettig zou zijn als je je huis verkopen zonder makelaar kan. En omdat wij hier toch nieuwsgierig naar waren, zijn wij met deze optie toch eens via internet op zoek gegaan en kwamen wij al snel terecht op deze site. Hierop staat enorm veel informatie dat ons al snel het vertrouwen gaf dat een huis verkopen zonder makelaar wel degelijk mogelijk is, en zo hebben wij onze gegevens achter gelaten op de contactpagina. Wat begon als eigenlijk een grapje werd al steeds meer realiteit en zo kon mijn man en ik iemand diezelfde week nog verwachten om eens het een en ander door te spreken. En al snel konden wij op het aantrekkelijke bod ingaan dat werd gedaan. Op het moment dat mijn man en ik druk aan het inpakken waren omdat wij ons huis hebben verkocht aan dit vastgoed bedrijf, konden wij eigenlijk niet geloven dat dit allemaal zo ongelofelijk snel is gegaan. Wij zijn erg tevreden over het in zee gaan met dit bedrijf en kunnen het echt aanraden voor mensen die op een goede manier snel hun huis willen verkopen.

verkocht-breed 1.1-Voorzijde

Je hoort het eigenlijk nooit echt dat je ook je huis verkopen zonder makelaar kan. Gelukkig hebben mijn man en ik deze site op tijd gevonden toen wij besloten om ons huis te koop te gaan zetten. Wij hebben een tijd getwijfeld omdat de huizenmarkt er eigenlijk zo slecht aan toe is. Maar ja, als je niets doet dan schiet dit natuurlijk ook niet op en dus besloten wij om actie hierin te ondernemen. En een huis verkopen zonder makelaar moest eigenlijk ook worden uitgezocht want dit kon nog wel eens schelen in de kosten. En zo ben ik eens op internet gaan kijken en kwam ik eigenlijk al snel terecht op deze site en ben ik ook maar meteen onze gegevens gaan droppen en ook heb ik er een aantal foto’s bij gedaan om vast een indruk te kunnen geven. Ik bedacht mij, niet geschoten is altijd mis en ik kan altijd nog de makelaar bellen als dit niets word. Maar al snel kreeg ik een reactie om een afspraak te maken voor een bezichtiging van ons huis en dus ben ik natuurlijk druk aan het opruimen en schoonmaken gegaan. Want op de een of andere manier had ik hier al snel een erg goed gevoel bij.