Ik heb gebruik gemaakt van de mogelijkheid ontruiming woning

Ontruiming woning

Vandaag ga ik het met u hebben over ontruiming woning! Door de jaren heen is de fysieke gesteldheid van mijn moeder fors achteruit gegaan. Zij kan amper lopen waardoor zij niet meer voor haar zelf kan zorgen. Zodoende moest ik zo snel als mogelijk een goed verzorgingstehuis voor haar vinden. Binnen no time vond ik dan ook een geweldig verzorgingstehuis voor mijn moeder. Dezelfde maand is zij verhuisd naar deze seniorenwoning waar zij volop van geniet. Maar ikzelf moest nog het een en ander gaan regelen met de oude woning van mijn moeder. De makelaar wilde namelijk zien dat de huurwoning op een goede manier werd ontruimd en net werd opgeleverd. Gelukkig belandde ik via het internet al vrij snel op de website van Seniorenhulp!

Seniorenhulp is namelijk een gespecialiseerd bedrijf in ontruiming woning! Deze aanbieder beschikt over een geweldig portfolio en daarnaast hanteren zij ook nog eens voordelige prijzen. Vandaar dat ik het ontruimen van de woning heb overgedragen aan het externe bedrijf Seniorenhulp!

Ontruiming woning

Een goede keuze

Dankzij Seniorenhulp is de gehele oude woning van mijn moeder binnen drie werkdagen volledig ontruimd. De gehele woning is demonteert en andere niet originele zaken zijn verwijderd. De makelaar was zeer te spreken over de nette oplevering van de woning waar ikzelf ontzettend blij mee ben!

Wilt u zo snel als mogelijk uw oude woning laten ontruimen door een professional? Huurt u dan het bedrijf Seniorenhulp in!

Seniorenhulp