Jabostone, een nieuw en fris assortiment met marge voor de tegelshowrooms!

Jabostone B.V. biedt een gericht tegelassortiment  waarmee u als tegelshowroom echt een boost kunt geven aan uw assortiment. Onderstaand zullen wij kort een aantal pijlers toelichten waarmee wij ‘de tegelshowroom van nu’ optimaal ondersteunen, maar natuurlijk lichten wij dit ook graag persoonlijk toe. Wij komen graag langs voor een kop koffie, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor. Voor nu vindt u onderstaand alvast wat meer informatie over wat Jabostone B.V. voor uw tegelshowroom kan betekenen.

Goede producten met marge!

Atlas Concorde, Ceasar, Castelvetro, …. Iedereen kent de bekende A-merken wel. De consument kent ze, vraagt een aantal offertes op en diegene met de laagste prijs wint. Wilt u hier niet in meegaan? Dan heeft Jabostone B.V. wat u zoekt! Op basis van onze ervaring met o.a. een grote bouwketen en diverse grote online retailers hebben wij 250 producten geselecteerd waarmee u echt een boost kunt geven aan uw assortiment. Hier vertellen wij u graag persoonlijk meer over, maar voor nu alvast een korte toelichting.

Waarom deze 250 producten?

Toegankelijke tegels, 1e keus topkwaliteit tegels uit Italië en Spanje met een lage inkoopprijs, een scherpe consumentenprijs EN een interessante marge voor u. Een weloverwogen mix van de meest populaire stijlen, soorten en maten voor de Nederlandse en Belgische markt. Een prachtig alternatief voor de welbekende A-merken, maar dan wel met een gemiddelde marge van 40%.

Wat hebben wij nog meer te bieden…

Alle producten hebben wij normaal gesproken op voorraad; Voor 12.00 besteld, volgende werkdag bezorgd. Retouren van deze producten nemen wij gewoon aan. Samples van alle tegels voor een vaste prijs, ook rechtstreeks naar uw klant. En als online dropshipper met een bak aan online ervaring & data weten wij wat er online speelt en kunnen wij u hierbij optimaal ondersteunen. Wel zo handig!

Kop koffie…

Geïnteresseerd in een kennismaking? Wij gaan graag het gesprek met u aan en natuurlijk denken wij ook graag met u mee over een mooie showroom opstelling van onze producten. Wij geloven in iedere tegel, maar u weet het beste wat een goede aanvulling is in uw showroom. Tegel groothandel Jabostone: Topkwaliteit tegels voor de beste prijs en snel geleverd!