Kokers ook in verstek direct online bij ALUMINIUMvakman.nl!

De moderne aannemer, maar zeker ook doe-het-zelver / klusser kan niet meer zonder aluminium profielen. En zeker aluminium kokers worden veelvuldig gebruikt in de (constructie)bouw, maar ook steeds vaker voor een grote diversiteit aan interieur toepassingen. Denk hierbij aan het vervaardigen van een maatwerk kasten, of de realisatie van een mooie terrasoverkapping. Bij een serieuze klus is het gebruik van alu kokers vaak gewenst en ook is het hierbij veelvoorkomend dat deze in verstek gezaagd moeten worden.

En ook voor deze klus staan de medewerkers van ALUMINIUMvakman.nl voor u klaar. U kunt bij alle aluminium kokerprofielen aangeven of u deze recht gezaagd of direct al in verstek gezaagd wenst te ontvangen. Hierbij kunt u kiezen uit 1 kant in verstek of 2 kanten in verstek. Dit bieden wij aan tegen een vaste (en zeer scherpe) meerprijs. LET OP: voordat u hiervoor kiest, bekijk eerst even goed onze aanlever specificaties. Dan weet u zeker dat wij uw zaagwensen correct interpreteren en u een perfecte aluminium koker op maat ontvangt!

Wij hebben bewust gekozen voor een gerichte aluminium koker collectie, met de meest gebruikte vierkante & rechthoekige ALU kokerprofielen (afmetingen). Deze kunt u eenvoudig & voordelig online bestellen, in een lengte op maat vanaf 10 cm tot en met 600 cm. De vierkante aluminium koker begint bijvoorbeeld al bij een afmeting van 15x15x2 en de kleinste rechthoekige alu koker is 20x10x2 mm. U kunt eenvoudig de online collectie rechte / vierkante buisprofielen bij ALUMINIUMvakman in onze webshop bekijken en direct online bestellen. Voor de volledige collectie kiest u voor ‘alle aluminium kokers’, maar natuurlijk kunt u ook gericht kiezen voor het assortiment vierkante en rechthoekige kokers aluminium. Wat uw wensen ook zijn, een aluminium koker op maat bestelt u voordelig en eenvoudig online bij ALUMINIUMvakman.nl; de online aluminium specialist!