Refin: de Italiaanse top onder de tegels

Regge Tegels

Soms kan een tip ervoor zorgen dat u ineens de juiste tegel vindt. Juist daarom vertellen wij u graag over de Italiaanse tegelserie Refin. Het is namelijk goed mogelijk dat u in dit assortiment de tegel gaat vinden waar u al tijden naar op zoek bent. Italiaans dus, want Refin Ceramisch is sinds 1962 een bekende op de internationale tegelmarkt. Het merk blijft zich continu vernieuwen door het gebruik van de meest innovatieve productietechnieken. Zo komen er van deze producent geregeld verrassende tegels. Zo verrassend, dat ze soms zelfs niet eens op tegels lijken.

Waar laat u de tegels leggen?

Het merk Refin kent diverse series. Zo zijn er tal van tegels die zowel binnen als buiten goed te gebruiken zijn. Wij zoomen in op de Refin Bluetech. Volgens ons is dit niet voor niets een zeer populaire tegel. De Refin Bluetech tegels staan bekend als elegante keramische tegel met Belgische hardsteen look. Het Belgische blauw hardsteen brengt een prestigieus en elegant gevoel met zich mee en dit komt terug tot uiting in keramiek. Kenmerkende nuances in kleur zijn tot in detail meegenomen, dit maakt het een zeer goede imitatie van echt Belgisch hardsteen. Juist doordat het geen hardsteen is, maar keramiek heeft deze tegel vrijwel geen onderhoud nodig en is ook nog eens makkelijk schoon te houden. Het is dan ook niet vreemd dat deze tegel zowel voor gebruik buiten als binnen zeer geliefd is. De combinatie is erg goed, bijvoorbeeld door de vloer van een woonkeuken door te trekken naar veranda of tuin. Er ontstaat op die manier een sterk geheel.

De tegels in het echt bekijken?

Wij kunnen u wel vertellen welke opties u heeft wanneer u kiest voor Refin tegels. Het liefst gaat u natuurlijk zelf een kijkje nemen, ook de tegels ook daadwerkelijk te zien en voelen. Dit kan, gewoon in Enter bij Regge Tegels & Vloeren. Hier is een groot assortiment aan de meest uiteenlopende Refin tegels voorradig.