Tip: laat je eigen lifestyle meubelen uitvoeren

Zit jij nou net zo in elkaar als ik en heb je een behoefte je eigen lifestyle meubelen te ontwerpen – maar kun je dit niet zelfstandig ook tot een daadwerkelijke uitvoering laten komen? In dat geval heb ik een goede tip voor je! Voor die mensen is het wellicht een idee eens naar de website van Wortman te surfen en zich eens te verdiepen in de mogelijkheden die er bij deze meubelmaker bestaan. Kijk bijvoorbeeld eens naar onderstaand meubel dat ik door deze firma heb laten ontwikkelen.

5

Klik ook eens op de afbeelding zelf om direct naar de betreffende pagina op de website van Wortman te gaan overigens. Daar vind je namelijk meer informatie over het product zelf. Dit is nou toevallig mijn televisiekast die je op de website van het bedrijf terug kunt vinden, maar er zijn nog veel meer opties voor lifestyle meubelen.

Laat een meubel geheel naar je eigen smaak ontwerpen

Punt is namelijk dat je het geheel naar je eigen smaak kunt laten uitvoeren. Tot in detail kun je doorgeven hoe je je meubel ontwikkeld wilt hebben door dit bedrijf en heb je slechts een vage indruk van hoe je het wilt, dan kun je ook in grote lijnen beschrijven hoe je het wilt en komen zij vervolgens met een ontwerp. Hieronder nog een foto van mijn kast, daaraan zie je hoe het echt tot in de finesse is uitgevoerd.

6

Bijkomend voordeel hiervan is bovendien dat je je gehéle interieur kunt laten vormgeven zoals je het zelf wilt. Zo kun je echt een uniformiteit laten terugkomen. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat je niet slechts één kast laat vormgeven, zoals ik deed, maar je ook andere meubels in deze stijl en in hetzelfde materiaal laat ontwerpen, zoals een tafel, stoelen, andere kasten of misschien wel een bed bijvoorbeeld. Met dit soort lifestyle meubelen krijg je dan echt een overkoepelende eenheid in je woning en dat is natuurlijk erg leuk!

7