Toilet inbouwreservoir

MAANDAANBIEDINGEN (1)Een kwalitatief goed inbouwreservoir kan al snel €400,- kosten. Ondanks dat deze prijs voor veel mensen zal meevallen zijn er ook schrikken van deze prijs. Ik ben er zelf één van. Ik heb samen met mijn vriendin een appartement gekocht en toen we een nieuwe toilet wilden installeren kwamen we er achter dat het qua ruimte een stuk rendabeler was om een toilet inbouwreservoir te kopen. Dit komt doordat ons toilet erg klein is. Daarnaast neemt de spoelboek van de toilet erg veel ruimte in. Dit was voor ons de belangrijkste reden om een inbouwreservoir te nemen. Dit maakte ons kleine toilet een stuk groter qua ruimte.

Dure toilet inbouwreservoirs

Er zijn natuurlijk topmerken voor elk product en voor de toilet inbouwreservoirs is dit Geberit. Ze geven een erg lange garantie en ook garantie op onderdelen. Dit was voor ons de reden om voor dit merk te kiezen echter het is erg lastig om met een krap budget een kwalitatief goed product te kopen. Daardoor besloten we om op internet te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Toen we op verschillende websites keken waren we ook erg verrast hoe goedkoop je deze producten kunt kopen.

Echter toen we op de website van Sanitair Online keken zagen we dat de Geberit producten voor bijna de helft van de prijs te koop waren. Dit was voor ons de reden om voor deze website te kiezen. Zoals eerder aangegeven wilden we al graag een Geberit toilet inbouwreservoir en dit was voor ons de doorslaggevende factor. Erg goede kwaliteit voor een erg scherpe prijs. Een perfecte combinatie.