Veilig op hoogte werken? Een steiger is de oplossing!

Rolsteiger

Als je een eigen woning bezit waarbij er geen sprake is van een appartement, een studio of een kamer, dan ben je zelf verantwoordelijk voor een deugdelijk onderhoud aan alle facetten ervan. Dit geldt dus ook voor de buitenmuren van de woning, oftewel de gevel. Deze dient af en toe schoongemaakt te worden, terwijl ook de gevelbekleding soms moet worden vervangen en de ramen moeten worden schoongemaakt. Grote kans dat je het niet zo ziet zitten met een ladder te werk te gaan. Een rolsteiger is dan de oplossing die het meest geschikt is. Het kan zijn dat je het overdreven vindt als particulier een steiger aan te schaffen, maar vergis je niet: een veiligere en meer comfortabele manier van werken is er niet. Bovendien kun je misschien met een aantal buurtbewoners afspreken dat je deze steiger samen aanschaft.

Rolsteiger

Ruimte

Waar een rolsteiger nu echt in uitblinkt, dat is de ruimte die het biedt aan de mensen die erop werken. Je hebt simpelweg ruimschoots de gelegenheid om op je gemak alle klussen uit te voeren en dat zonder dat je in rare posities moet gaan staan of hangen. Bovendien biedt een steiger meer dan genoeg plek om je gereedschappen en materialen weg te leggen.

Rolsteiger

Gunstig geprijsd

Wat veel mensen niet weten is dat rolsteigers verrassend gunstig geprijsd zijn. Dit zorgt ervoor dat het ook voor particulieren veel gunstiger is er eentje aan te schaffen dan er telkens een te huren. En zoals gezegd, misschien kun je dit samen met buren doen. Dan zijn de aanschafkosten al snel te verwaarlozen!