Voor woning ontruimen moet u hier zijn!

woning ontruimen

 woning ontruimen Woning ontruimen is meestal iets naars. In de meeste gevallen gaat een ouder persoon dan in een bejaardentehuis wonen of is de persoon in kwestie komen te overlijden. Dit is gelukkig niet het geval in dit artikel. In dit artikel ga ik het namelijk hebben over woning ontruimen bij mijn oma. Mijn oma is inmiddels alweer 85 jaar en gelukkig kan ze nog erg goed voor zichzelf zorgen. Ze vond haar huis echter wel te groot en daarom besloot ze om wat kleiner te gaan wonen. Ze verkocht haar huis en ze besloot om een huis te huren.

Omdat ze ging verhuizen moest het huis natuurlijk wel ontruimd worden. Veel spullen konden worden verkocht omdat het toch niet in het kleinere huis zouden passen. Er gingen natuurlijk ook een hele hoop spullen wel mee en mijn oma besloot om Seniorenhulp in te schakelen. Zij zorgen ervoor dat dit allemaal soepel verloopt. Mijn oma kwam bij dit bedrijf terecht dankzij een vriendin van 88 die ze regelmatig ziet.

woningZe heeft erg veel aan de hulp gehad!ontruimen

Het huis van mijn oma is inmiddels al ontruimt en de nieuwe mensen wonen er zelfs al. Alles is erg goed verlopen en mijn oma heeft een hoop spullen voor mooie prijzen verkocht. Ze woont inmiddels al in haar nieuwe huis en hier mag ze Seniorenhulp best dankbaar voor zijn. Zij hebben alles voor een laag tarief geregeld en dat is top! Wij zouden dit bedrijf dan ook zeker aanraden, vandaar ook dit artikel.