Wij gaan een nieuwbouw in Uithoorn laten bouwen

Eindelijk is onze droom uitgekomen en gaan wij voor nieuwbouw Uithoorn. Na een paar spannende maanden hebben wij eindelijk een positief antwoord gekregen en hebben een stuk grond kunnen kopen in Uithoorn. Het was een spannende periode omdat er heel veel animo was voor de stukken grond die in de verkoop kwamen. Niet alleen een mooie ligging, maar ook tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Samen met het  Architectenburo R.J. Pannekoek zij wij rond de tafel gaan zitten om te kijken hoe wij alles wat betreft de bouw van ons nieuwe huis konden aanpakken. Dit bureau gaat ervoor zorgen dat de bouw correct uitgevoerd gaat worden.  

Een droomhuis

Eerst werd alles van onze nieuwbouw  in Uithoorn op papier uitgewerkt. Hier konden wij onze wensen kenbaar maken en meteen laten verwerken. Omdat er bij het laten bouwen van een huis zoveel meer bij komt kijken hebben wij dit allemaal aan het archtectenburo R.J. Pannekoek over gelaten. Zij hebben er immers meer kijk en ervaring mee. Zo hebben zij voor de nodige vergunningen gezorgd voordat er werkelijk met de bouw begonnen kon worden. 

Wij zij nu twee jaar verder en inmiddels hebben wij al onze intrek in onze nieuwe woning genomen. De architect heeft zijn uiterste best gedaan om van ons nieuwe huis een droomhuis te maken.